måndag 11 februari 2013

Kokt torskrygg i ugn

Kokt torskrygg i ugn

Tjockare bitar mr bäst av att brynas och efterstekas i ugn, 1215 min i 150C. Vra torskrecept- frn den klassiska kokta torsken med len äggss till den. Stek i mitten av ugnen ca 25 min. Baka av torsk ryggen i ugn p 100 C tills den nr en innertemperatur av 52 C. Med krämiga rotfrukter som enkelt tillagas i paket av bakpltspapper i ugnen. Tänk dig spröd och fin torskrygg som lagas i ugn.

Torsk med ingefära i kokosmjölk Torsk med asiatisk smak. Först kokar man potatisarna hela med skalet kvar i saltat vatten. Torskryggen i all ära, men den här ssen blev bara s god.

Min Lilla Kokvr: Torskrygg i ugn med en s god ss till

Koka den i 8-10 minuter i lättsaltat vatten och. Borde koka ss p egen buljong oftare. Orsk kan avnjutas p mnga sätt, stekt, kokt, med smält smör och pepparrot, ja det finns oändliga variationer.

Rimmad torsk fr en fin och fast konsistens, och hller ihop bra vid stekning. Mikrovgsugn Rostat Rökt Stekt Ugn Wokat ngugn Övrig.

VÄRLDENS ENKLASTE : Torskfil p Leif Mannerströms sätt! Gunilla

Koka gärna feta, kraftiga fiskar som lax och makrill i en smaksatt lag. Servera med kokta ärtor och lite grön sallad. Kokt torsk med äggss - Recept av kock fiddelia frn Tillagning kokt torsk: Lägg torsken i en kastrull och häll i vatten s att all fisk täcks av.

Enkel fiskrätt med drömgod ss - Byhäxan - Recept Djupfryst torsk eller annan fisk i block, otinad, och s lite kryddning och grädde. Blanda citronskal, salt, persilja och ströbröd och strö det över fisken. Skölj torsk ryggen i kallt vatten och torka av den.

Laga fisk - s här gör du. Recept p Lättrimmad kokt torsk med äggss frn Pluras Husman.

Recept p Lättrimmad kokt torsk med äggss frn Pluras Husman

Torskrygg med vitvinsss - Icakuriren Tillsätt sedan vatten och fiskfond och koka ner tills cirka 2 dl terstr. Ställ in i ugnen i 8-15 minuter. Torskrygg i ugn Recept frn Kö Lägg i fisken, pensla p skyn med smör, honung, salt och peppar.

Rimmad torsk med sknska tillbehör Tvätta potatisen, koka den klar. Torskrygg med bacon, soltorkade tomater och bruten potatis.

P hittar du 92 recept för kokt torskrygg i ugn s väl som tusentals liknande recept. Min Lilla Kokvr: Torskrygg i ugn med en s god ss till. ICA Buff Allt om steka, koka och pochera fisk. Särskilt bra passar en äggss till kokt torsk.

Kär fisk har mnga tillbehör skulle man kunna säga. Skär tomaterna i stora bitar och blanda med oliverna. Ugnskokt fisk med citron - Mitt kök Täck med aluminiumfolie och lt fisken koka i mitten av ugnen i 1520 minuter.

VÄRLDENS ENKLASTE : Torsk p Leif Mannerströms sätt. Kokt torskrygg i ugn recept - Recept för kokt torskrygg i ugn.

Servera i djupa tallrikar, som den är eller med kokt ris. Bäst blir den om du kokar torsken i ugnen som i det här receptet. P menyn finns den ugnskokta torsken med räkor och ägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.